Lönn-sirap och Ottawa

Kommentera
Vi började vår road-trip med en sväng förbi lönn-sirap farmen 30 min utanför North Bay. Vi lyckades precis pricka in när de var hemma så vi fick en liten kik in i stugan där de tillverkar sirapen och fick smaka på sjuuuuuukt god sirap! 
Vi åkte iväg, utan GPS på något sätt och med endast utprintade delar av dit vi skulle var det lite klurigt att veta vart vi var ibland osv. men det gick faktiskt sjukt bra och tränat lokalsinnet har vi verkligen gjort!
Väl i Ottawa gick vi ut och köpte mat och på morgonen fixade våra värdar (hyrde ett rum i en lägenhet) en toppenfrukost och sen begedde vi oss ut och blev slagna av kylan -30°(!!!). Inget ultimat väder att turista i kan vi ju säga, för museum kanske men inte för att gå runt i stan. Men vi ville verkligen inte åka skridskor på kanalen, tyvärr.. Men vi minns kylan, vi skrattade varje gång vi insåg att vi ville ta kort och ingen av oss ville ta fram mobilen, Hahaha. Ea lyckades ta några bilder ändå, tappert! 
Vi hamnade också på en restaurang som serverade sjukt äcklig mat. Så vi lämnade ändå Ottawa utan problem, även fast boende var det bästa.